Expressbeton

+45 42 70 10 23

Telefonnummer

STENHUGGERVEJ 1A

ODENSE, DANMARK

kontakt os

kontakt os

Kom i kontakt med os!

Udfyld venligst kontaktformularen eller brug vores telefonnummer eller e-mail til at kontakte os for hjælp. Vi prioriterer din tilfredshed og takker dig for at overveje vores tjenester.

Vores placering

Arbejdstid

Vores telefon nr.

Email-adresse

Vi betjener i hele Danmark

Vores ekspertise omfatter et bredt spektrum af betonarbejde, herunder støbning af fundament, støbearbejde for ethvert behov, betonpools, slidlag, EPS beton (Thermolit), tyndpuds, og vandbaserede varmegulve.

Vi sikrer kvaliteten ved at kombinere overlegne færdigheder med 15 års erfaring. Vores dedikerede team går langt for at sikre, at hvert projekt udføres med præcision og omhu.

Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste handel. Hvis du finder et identisk produkt billigere hos en anden dansk forhandler, matcher vi prisen. Du skal blot kontakte os med dokumentation for den lavere pris, og vi refunderer forskellen.

Vores arbejdsproces er skræddersyet til dine behov. Den inkluderer en indledende konsultation og behovsanalyse, skræddersyet planlægning og præcis udførelse for at sikre gennemsigtighed og tilfredshed.

Har du andre spørgsmål?